רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
תפוחים אפויים עם גלידת וניל
מתכון

תפוחים אפויים עם גלידת וניל

כ-60 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

לקישוט

תפוחים

אופן ההכנה

תפוחים אפויים במילוי מתוק עם גלידת וניל וזיגוג דבש

  1. חותכים את ראש התפוח ומוציאים את ליבת התפוחים מבסיס חלקו הפנימי של התפוח.
  2. שוברים את האגוזים לפיסות ומערבבים עם הצימוקים.
  3. מוסיפים לתערובת ככוס מליבת התפוחים שהוצאנו (מומלץ שיהיה חתוך לקוביות).
  4. ממלאים את התפוחים בתערובת.
  5. בוזקים סוכר וקינמון מעל לכל תפוח, ומסדרים בתבנית אפייה.
  6. אופים בתנור שחומם מראש על 175 מעלות למשך 45 דקות.
  7. להגשה מפזרים על כל תפוח כפית אגוזי המלך הקצוצים, מניחים כף גלידה, מטפטפים כפית דבש ומפזרים כפית אגוזי פקאן.
ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות