1.בסיר בינוני-קטן מביאים לרתיחה את החלב עם השמנת, הסוכר והסולת.
2.מערבבים בקערה קטנה את הקמח והקורנפלור עם 2-3 כפיות של מים להמסה. מוסיפים לסיר ומערבבים תוך טריפה.
3.מנמיכים להבה ומבשלים את התערובת תוך בעבוע עדין וטריפה רצופה כמה דקות עד שהתערובת מסמיכה.
4.מוסיפים מי ורדים, מניחים בינתיים בצד להצטנן מעט בצד וממשיכים מיד לשלב הקדאיף.
5.מרפדים תבנית בנייר אפייה
6.מעבירים את אטריות הקדאיף לתבנית וקורעים אותן בעזרת האצבעות לפיסות באורך של כ-3-4 ס"מ, פותחים תוך כדי את הקדאיף בעזרת האצבעות כדי להפריד קצת בין האטריות ולפרק גושים שנדבקו אם יש כאלה.
7.משטחים אותו על תחתית התבנית מהדקים היטב את התחתית לשכבה אחידה לקבלת קלתית הדוקה וללא חורים.
8.מוסיפים את הריקוטה לקרם השמנת טורפים מעט ושופכים על הקדאיף.
9.חותכים את למלבנים, מניחים אגוזי מלך בקצה ומגלגלים.
10.מפזרים מעל פיסטוקים קצוצים ומגישים מיד.