1. מקציפים במיקסר את הביצים יחד עם הסוכר.
2. מוסיפים שמן, חלב, סוכר וניל, אבקת אפייה, קמח וקקאו, ממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. שופכים את תערובת העוגה לגביעי הגלידה, לא עד הסוף שישאר מקום לתפיחה.
4. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות, כ-15 דקות עד שהעוגה מוכנה.
5. מניחים לעוגב להתקרר מעט ובנתיים מכינים את הקצפת.
6. מקציפים במיקסר את השמנת עם הסוכר עד שהקצפת מוכנה, כ- 3 דקות.
7. לאחר התקררות העוגה בגביע, מזלפים קצפת על כל עוגה ומפזרים מעל שוקולודים/סוכריות
פינוק מדהים לילדים, בתאבון:)