אופן הכנה-
1. מפוררים את הביסקווטים לחתיכות גסות מאוד ומפרידים את הכמות לשליש ו2 שליש.
2. ממיסים את החמאה במיקרו למשך דקה.
3. מערבבים את החמאה עם הכמות הגדולה של הביסקווטים המפוררים (2/3 מהכמות). ומניחים בתבנית כתחתית לעוגה בשכבה אחידה.
4. מקציפים את הקצפת של מילקי והחלב וישר מוסיפים את האינסטנט פודינג, עד לקבלת קצפת אחידה.
5. לאחר ההקצפה מוסיפים את הסוכר והסקי בטעמים ומערבבים ידנית עד לקבלת קרם אחיד.
6. מורחים את הקרם על התחתית בשכבה אחידה ומפזרים מעל את הביסקווטים המפוררים.