טורטיה הכשרה של פסח הנהדרת הזו הולכת להעיף אתכם מהרגליים!
הארוחה הזו היא סימפוניה ידידותית לפסח של בשר בקר עסיסי וטורטיה אוורירית.
אידיאלי עבור אלה שרוצים להביא מסורת לשולחן האוכל שלהם.
דמיינו את עצמכם נוגסים בטורטיה חמה ובין רגע מרגישים פיצוץ עסיסי ומלוח של בשר.
הטורטיה הזו לא רק טעימה, אלא גם קלה, מה שהופך אותה לבחירה מצוינת עבור כל מי שמחפש ארוחת צהריים ממלאת שלא תשאיר לו תחושת נפיחות.
אז, בין אם אתם חוגגים את פסח ובין אם אתם מחפשים מנה טרייה וטעימה, הטורטיה הכשרה הזו לפסח היא פשוט חובה.
לטורטיות:
לערבב את כל החומרים
לשמן מעט מחבת טפלון 20-22 עם שמן על נייר ניגוב
עם מצקת מרק 4\3 לטגן כל צד 20 שניות
לעטוף לאחר כך במגבות מטבח
למילוי:
לקצוץ ולטגן את הבצלים
להוסיף בשר טחון ולערבב טוב עד לבישול מלא של הבשר
לתבל ולהוסיף צנובר ופטרוזיליה
לקרר
טיגון:
להכין צלחת עם 2 ביצים וצלחת עם קמח מצה
למלא 2 כפות מילוי בטורטייה, ולטבול בשתי הצלחות
לטגן עם 2 כפות שמן (להניח את הטורטיות כלפי מטה לקבלת צבע)
לרוטב:
להקפיץ את החומרים מלמעלה – לערבב ולהנמיך אש עד למרקם סמיך.
הצעת הגשה: מגישים את הטורטיה הממולאת לצד סלט עלים טרי וקיצי של רוקט, חסות ועלי בייבי מתובל בלימון ומלח