רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
רולדת ריבת חלב
מתכון

רולדת ריבת חלב

כ-30 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

בצק

מילוי

אופן ההכנה

רולדת ריבת חלב מבצק שמרים

  1. לשים במיקסר עם וו לישה את כל מרכיבי הבצק מלבד המלח.
  2. לאחר שנוצר בצק אחיד מוסיפים את המלח ולשים לעוד חצי דקה.
  3. נותנים לבצק לתפוח לפחות שעה.
  4. לאחר התפיחה יוצרים רצועות מרודדות, מורחים בריבת חלב ומגלגלים.
  5. מכל 3 רצועות מגוגלות יוצרים צמה (חלה) ומניחים בתבנית אינגליש קייק משומנת מעט.
  6. אופים בתנור שחומם מראש על 175 מעלות ל-30 דקות, עד השחמה.

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות