• נקציף ביחד את השמנת , הפודינג והחלב עד שנקבל קצפת יציבה.
• בתבנית נסדר שכבת ביסקוויטים ומעליה שכבת קצפת ומעל השכבת קצפת עוד שכבת ביסקוויטים , את התהליך הזה נעשה עד שיהיה 3 פעמים מכל שכבה.
• ממיסים שוקולד חלב, נחכה טיפה שיתקרר, ונשפוך על העוגה שזה לא חם מדי.
• ניקח שוקולד לבן ונמיס אותו עם מעט חלב במיקרוגל בפולסים קצרים עד שנגיע להמסה מלאה.
• נמלא את המזלף בשוקולד הלבן , ונזלף מעל השוקולד חלב ששפכנו קודם על העוגה.