1. מקציפים את החלבונים והסוכר כ-5 דקות.
2. לאחר ההקצפה מוסיפים את החלמונים ושאר מרכיבי הרולדה.
3. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומעבירים את הבלילה לתבנית עם נייר אפייה משומן.
4.אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-10 דקות, העוגה צריכה להיות ספוגית ולא מעבר.
5. מוציאים את העוגה מהתנור ומגלגלים ביחד עם הנייר אפייה עד להתקררות.
6. מכינים את הקצפת- מקציפים את השמנת והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
7. מורחים את הקצפת על העוגה ומגלגלים בחזרה.
*ניתן לצפות את הרולדה בשוקולד או כל דבר אחר שרוצים