1. מתחילים בלקף את הסלקים לאחר מכן טוחנים אותם בבלנדר עם כפית סוכר.
2. במקביל מבשלים את הפסטה במים רותחים.
3. שופכים שמן זית למחבת ומוסיפים חמאה עד שהיא נמסה.
4. את הסלקים שופכים פנימה, לאחר מכן את השמנת ומערבבים על אש בינונית כ 5 דקות, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
5. מסננים את הפסטה ומחזירים לסיר.
6. את הרוטב שבמחבת שופכים על הפסטה ומערבבים על אש קטנה למשך דקה.
6. ניתן להגיש בצלחות (אנחנו אוהבים לאכול גם קצת מהסיר).
7. מפזרים מעל פטרוזליה, פרמזן ואגוזים.
8. בתיאבון (: