לשים את כל חומרי יחד עד לקבלת בצק .
מניחים את הבצק בצד להתפחה עד שהוא מכפיל את הנפח.
לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל6 חתיכות ופותחים כל חתיכה לעיגול (כמו פיצה).
על העיגולים מורחים שוקולד(או כל ממרח אחר שאנחנו רוצים).
חותכים את העיגול כמו פיצה למשולשים ומגלשים ומהצד העבה לדק.
מניחים את הקוראסונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, משאירים להתפחה של חצי שעה.
מברישים את הרוגלך בביצה טרופה ומפזרים ושומשום.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכ-20 דקות, עד השחמה.
מרתיחים את חומרי הסירופ על הגז.
לאחר שרוגלך יצאו מהתנור מברישים בסירופ ומגישים!