* הכמויות במתכון מתאימות ל16 יחידות
1.מערבבים בקערה (בהתחלה בעזרת כף אחר כך בעזרת הידיים) את הקמח, השמרים, וסוכר המים והשמן במשך כ-2 ד'ק (אם הבצק יבש ופירורי יש להוסיף בהדרגה כל פעם כף מים נוספת.)
2.מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש את הבצק 1-2 ד'ק עד לקבלת בצק חלק ונוח לעבודה.
3.מכסים במגבת את הקערה עם הבצק להתפחה של חצי שעה (למי שאין זמן יכול לוותר על החלק הזה :) )
4.מחממים תנור ל-180 מעלות
5.מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים, מכל חלק יוצרים 4 כדורים קטנים (סך הכל צריכים לצאת 16 כדורים) מניחים כל כדור על נייר אפיה ומשטחים בעזרת מערוך לצורת עיגול קטן
6.מכניסים לתנור למשך 10 ד'ק ומוציאים מהתנור (מתקבלת כמו פיתות קטנות) מפזרים תוספות לפי הטעם ומחזירים לתנור למשך כ5-7 ד'ק (ב-180 מעלות)
7.מוציאים ומגישים,בתאבון :)