1. להכנת העוגה - בקערה אחת לערבב את כל המרכיבים היבשים - קמח , קקאו , סוכר , אבקת אפייה , סוכר וניל ואבקת סודה לשתייה . בקערה נפרדת לטרוף את הביצים, שמן , יין מתוק , מים חמים ולאחר מכן לאחד בין התערובות . למזוג לניירות קאפקייקס - למלא כ-2/3 מהגובה ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ-30 דקות(זמן האפייה משתנה מתנור לתנור).
2. להכנת הקצפת - להקציף את השמנת המתוקה יחד עם אינסטנט פודינג וניל, ואבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה ולאחר מכן להוסיף מעט צבע מאכל ולערבב. *אני חילקתי את הקצפת והשתמשתי בכמה צבעי מאכל ג׳ל.
3. להרכבת הקאפקייקס - לאחר שהקאפקייקס הצטננו מעט לזלף מעליהם את הקצפת ולקשט בפירות משומרים/טריים וסוכריות לקישוט :)