מוס שוקולד חלב- תבנית קוטר 24
מוס שוקולד לבן- תבנית קוטר 20
1. מערבבים את החומרים של התחתית ומיישרים בתבנית הגדולה, שמים להתייצב בקירור כמה דק.
2. מרתיחים חצי מכמות השמנת (3/4 מיכל) ויוצקים על השוקולד, מערבבים עד שהוא נמס לגמרי וחלק.
3. חוזרים על הפעולה בקערה נפרדת עם השוקולד הלבן.
4. מעבירים את הקערות לצינון במקרר.
5. לאחר ההתייצבות במקרר מעבירים את השוקולד לקערת מיקסר ומקציפים אותו עם יתרת השמנת (3/4 מיכל) עד לקבלת קצפת יציבה אך לא קשה.
6. יוצקים לתבנית (עדיף להשתמש בשקף כדי שיהיה קל לחלץ את המוס)
7. חוזרים על ההקצפה עם השוקולד לבן ושמים בתבנית נוספת קטנה יותר.
8. מכניסים את המוסים להקפאה למשך הלילה.
9. מחלצים את המוסים ומניחים אחד על השני
10. מקשטים בשוקולד המומס ושוקולדים מכל הסוגים.