אופן הכנה בסיס:
1. מפוררים את הביסקויטים במעבד מזון לפירורים בינוניים.
2. מוסיפים את החמאה מערבבים ,
3. מהדקים לתחתית התבנית (תבנית קוטר 26 ס״מ) ומעבירים למקרר.
אופן הכנה מלית:
1. מכניסים את הג'לטין לתוך רבע כוס מים, ומניחים בצד 10 דקות.
2. מערבבים את הגבינה, השמנת והחלב המרוכז.
3. ממיסים במיקרו את הג'לטין עם המים ב 3 פולסים של 10 שניות . מוציאים, מערבבים היטב ומצננים מעט.
4. יוצקים את הג'לטין לתערובת הגבינה ומערבבים.
5. מקציפים את השמנת המתוקה לקצף יציב.
6. מקפלים את הקצפת לתערובת הגבינה.
7. מכניסים את השוקולדים לקעריות נפרדות וממיסים במיקרו.
8. מחלקים את תערובת הגבינה לשתי קערות, לאחת מעבירים את השוקולד המריר ולשניה את השוקולד הלבן ומערבבים עד לאיחוד מוחלט.
9. מוציאים את התבנית מהמקרר, מסדרים סביב השוליים שקף בקוטר התבנית ויוצקים על הבסיס את שליש מהתערובות הלבנה . מעל שמים תלוליות מהתערובת השוקולדית במרווח כ 3 ס"מ אחד מהשני,מעל יוצקים שליש מתערובת הלבנה, ושוב שמים תלוליות שוקולד, מעל יוצקים תערובת לבנה, ומעל שוב יוצקים תלוליות מתערובת השוקולדית.
10. מיישרים עם פלטה קטנה את פני הקרם ומכניסים להקפאה ללילה.
11. למחרת מפזרים מעל שוקולד מגורד .
מוציאים מההקפאה כ- 30 דקות לפני ההגשה.
לאחר החיתוך להחזיר להקפאה את יתרת העוגה.