1. מקציפים את הסוכר והביצים.
2. מוסיפים חלב, שמן, סודה לשתייה וסוכר וניל.
3. מערבבים היטב ובהדרגה מוסיפים את הקמח והאבקת האפייה.
4. מוסיפים את הטחינה ומערבבים היטב.
5. מעבירים את תערובת העוגה לתבנית עם חור משומנת.
6. אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-45-40 דקות, עד להשחמה של העוגה (בודקים עם קיסם שהעוגה לא רטובה מבפנים).
7. מכינים את הציפוי- מערבבים את כל המרכיבים (מלבד הפיסטוקים) היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
8. שופכים את הציפוי על העוגה ומפזרים את הפיסטוקים.