1. במיקסר עם וו לישה מערבבים היטב את הקמח עם השמרים.
2. מוסיפים את שאר המרכיבים בפעם אחת ומתחילים ללוש את הבצק. כך ממשיכים כ 8 דקות.
3. הבצק שמתקבל הוא בצק רטוב ודביק וזה בסדר. מכסים בניילון נצמד ושולחים לתפיחה של שעה או עד הכפלת הנפח.
4. הבצק שמתקבל לאחר התפיחה הוא בצק דביק. בעזרת ידיים משומנות מחלקים את הבצק לכדורים שווים.
5. פותחים כל כדור ברידוד עדיין עם הידיים ומורחים בשכבה של חמאה, מגלגלים ויוצרים טבעת.
6. מניחים את הלחמניות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
7. מברישים בביצה ומפזרים מעל קצח.
8. מתפיחים עוד כ 35-40 דקות.
9. אופים בתנור שחומם מראש על 190 מעלות לכ-10 דקות, עד שהלחמניות שחומות והריח משגע את כל בני הבית.
בתיאבון !