1. ממיסים את החמאה ומוסיפים אליה את כל מרכיבי הבצק מלבד הקמח.
2. מערבבים היטב ומוסיפים את הקמח בהדרגה תוך לישה.
3. לאחר שקיבלנו בצק בתערובת אחידה, מחלקים ל3 חלקים.
4. לחלק אחד מוסיפים את הקקאו ולשים היטב.
5. עוטפים כל חתיכת בצק בניילון נצמד ומכניסים לקירור של 30 דקות.
6. בתבנית עגולה בקוטר 26 ב״מ מגרדים את הבצק הלבן והמהדקים מעט.
7. שופכים מעל בשכבה אחידה את הריבה.
8. מעל מגרדים את הבצק החום ומהדקים מעט.
9. מכינים את המרנג- מערבבים היטב את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
10. שופכים את המרנג על הבצק החום בשכבה אחידה.
11. מגרדים את הבצק הלבן והאחרון מעל הכל ומהדקים מעט.
12. מכניסים לתנור שחומם מראש על 150 מעלות ל40 דקות.
13. ממתינים עוד 5 דקות ואז פותחים את דלת התנור (נותנים לשכבת המרנג להתקרר בהדרגה כדי שלא תתפוצץ).
14. חותכים את העוגה ומגישים.
* מומלץ להגיש לצד כדור גלידה וניל.
יאמיי:)