1. הכנת הקרמים- מערבבים במיקסר את השמנת והאינסטנט פודינג עד לקבלת מרקם אחיד.
הרכבת העוגה-
2. מצפים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד.
3. טובלים את הביסקוויטים בחלב ומניחים כשכבה ראשונה בתבנית.
4. מעל הביסקווטים מורחים שכבת קרם וניל ושכבת קרם שוקולד.
5. חוזרים על תהליך השכבות 4 פעמים.
6. סוגרים את הנילון הנצמד ומכניסים לקירור (לפחות שעתיים/ הקפאה חצי שעה).
7. הכנת הגנאש- מחממים במיקרוגל את השמנת והחלב ומערבבים עד לקבלת נוזל אחיד.
8. מוציאים את העוגה מהניילון הנצמד שופכים מעליה גנאש שוקולד ומפזרים פיסטוקים קצוצים.
יאמיי מגישים:)