1. מערבבים במיקסר את הקמח השמרים והסוכר.
2. מוסיפים את השמן זית, מלח ומים ומעבדים כמה דקות עד לקבלת בצק אחיד.
3. מוציאים מהמיקסר ולשים ידנית בערך דקה.
4. מניחים למנוחה של 20 דקות עטוף במגבת.
5. מרדדים את הבצק על תבנית מרופדת נייר אפייה.
6. מורחים בביצה טרופה.
7. מפזרים פרג/ שומשום שחור להפרדה בין החתיכות.
8. מפזרים את הגבינה והירקות (אפשר לבחור מה שאוהבים).
9. אופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות לכ-20 דקות, עד להזהבה של הבצק.
10. חותכים לפי סימני ההפרדה ומגישים.