1. שוברים את הביסקוייטים לחתיכות גסות.
2. מחממים שמנת מתוקה עד לרתיחה.
3. מוסיפים את השוקולד חלב, חמאה וקקאו.
4. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
5. שפכים את תערובת השוקולד על הביסקווטים השבורים.
6. מערבבים את הכל שהשוקולד יגיע לכל הביסקוייטים.
7. מעבירים את התערובת לעטרות נייר ומכניסים לקירור (שעתיים לפחות).
8. מוציאים את הכדורים ומזלפים מעל נוטלה.
9. מכינים זיגוג סוכר- מערבבים את אבקת הסוכר עם החלב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה, ומזגגים מעל הנוטלה.
10. מניחים קיווי מעל הכל ומגישים.
יאמיי:)