• ניקח קערה , ונכניס לתוכה קמח , משפר אפיה , שמרית , סוכר , שמן , מלח , ואת הביצים - ונלוש במהירות איטית ותוך כדי נוסיף מים בהדרגה.
• נמשיך ללוש את הכל עד שנקבל בצק רך גמיש שלא נדבק ונוח לעבודה.
• כעת, נשים את הבצק בכלי נכסה אותו נניח אותו כ15 דקות.
* שימו לב: במידה ולא שמתם בבצק משפר אפייה - אתם צריכים לתת לבצק תפיחה ראשונית עד הכפלת הנפח.
• לאחר מכן נחלק את הבצק לעיגולים.
• נסדר את העיגולים בתבנית מרופדת בנייר אפייה , וניתן לו לנוח לתפיחה עד שיכפיל את נפחו.
• נמרח מעל הבצק ביצה טרופה, ונבזוק שומשום או פרג.
• נכניס את הלחמניות לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ35 דקות עד הזהבת הלחמניות.
*טיפ: מי שרוצה את הלחמניות מתוקות ממש יכולה למרוח דבש מעל במקום ביצה.