1. משרים את השעועית 18 שעות במים.
2. מבשלים את השעועית המסוננת בסיר מים שעתיים.
3. בסיר אחר מכינים קארי: מטגנים דקה את זרעוני הכמון והחרדל.
4. קוצצים את הבצל, מסופים ומטגנים עד לשקיפות.
5. מוסיפים את מלח,אבקת כמון, אבקת כוסברה ופלפל צ׳ילי, ומערבבים דקה.
6. מוסיפים את השום הכתוש, הג'ינג'ר והקארי הירוק. ומערבבים.
7. חולטים ומקלפים את העגבניות וחותכים דק או מרסקים גס לתוך התבשיל, ומערבבים ומבשלים חמש דקות.
8. מוסיפים רסק עגבניות, מים ומבשלים רבע שעה.
9. מכניסים את השעועית המבושלת לקארי ומבשלים על אש נמוכה שעה עד שמוכנה.
מגישים עם פטרוזיליה/ כוסברה ובצל.