1. מקלפים את הירקות וחותכים לרבעים.
2. מסדרים את הכל בתבנית מרופדת היטב בנייר אפייה.
3. מפזרים מעל הכל מלח, פלפל, שמן זית ומערבבים שהתבלינים יצפו את כל הירקות.
4. שופכים מעל הכל את היין ומניחים את ענפי הרוזמרין, טימין ומרווה.
5. לוקחים את מרכיבי ציפוי השוק (מלבד שיני השום) ומערבבים בקערה קטנה.
6. מייבשים את השוק ויוצרים חתכים קטנים ומחדירים את שיני השום.
7. מורחים היטב את הציפוי על השוק מכל הצדדים.
8. מניחים את השוק בתבנית מעל הירקות.
9. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש על 250 מעלות לרבע שעה.
10. לאחר מכן מוציאים והופכים את השוק ומכניסים לתנור לעוד רבע שעה.
11. לאחר מכן מכניסים לתנור על חום של 190 מעלות ל40 דקות.
12. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום לא הדוק ולתנור לעוד 35 דקות.
בתאבון!!