במעבד מזון טוחנים את הקמח והחמאה לתערובת פירורית, מוסיפים את שאר המרכיבים ובפולסים יוצרים בצק אחיד, מאחדים את הבצק ומעבירים למקרר לשעתיים.
לאחר מכן מעבירים לתבנית פאי ועושים אפייה עיוורת כך- שמים על בצק הפאי נייר אפייה ועליו כל סוג של קטניות, מכניסים ל 10 דקות אפייה, מסירים את הקטניות ואופים עוד 10 דקות.. זה הבצק שלי לפאי..
לשוקולד המוקצף ממיסים 200 גרם שוקולד מריר עם 125 מל שמנת מתוקה, מעבירים לשעתיים למקרר. לאחר מכן מעבירים למיקסר ומקציפים עם 250 מל שמנת מתוקה וכוסית אספרסו, ומקציפים עד שנוצר קצפת מעט נוזלית וזה בסדר במקרר זה יתייצב...
עוברים לקרם פיסטוק:
מקציפים 250 מל שמנת מתוקה עם 3 כפות מחית פיסטוק ו 2 כפות אבקת סוכר עד לקצפת יציבה אך רכה..
אחרי שהכל מוכן שופכים על בצק הפאי האפוי כפי שרוצים ומוכן..
וזהוו בתאבון :)