עוגה:
לחמם תנור ל180 מעלות. להקציף סוכר וביצים מעל הבן-מארי, כשזה התנפח, להוריד ולהמשיך להקציף. להוסיף קמח באיטיות. לשים ברינג עגול חצי מהכמות. להכניס לתנור ל10 דקות. לחזור על פעולה זו פעם אחת. (שיצאו 2 עוגות)
קרם:
להרתיח את החלב.
להקציף בסיר: ביצים, חלמון, קורנפלור, סוכר. כשזה הכפיל את הנפח פי 3 בערך. להוסיך חלב רותח באיטיות. לשים על אש בינונית ולהמשיך לעבב עם כף עץ. כשהקרם מתעבה, לקרר. כשהוא מגיע לטמפרטורת החדר (או קצת יותר חם) להוסיף 50 גרם מרגרינה. להכניס למקרר. כשהוא קר, להוסיף את ה50 גרן מרגרינה הנותרים ולהקציף. הקרם צריך להיות יציב.
סירופ:
להרתיח את כל המרכיבים. לצנן.
קישוט: לרדד מרציפן ולקרוץ עיגול בעזרת הרינג.
הרכבה:
בתור הרינג: לשי עוגה 1. לשים עליה סירופ. לחתוך תותים לחצאים ולשים אותם מסביב לעוגה, כשהחלק הפנימי שלהם פונה כלפי חוץ. לשים הרבה תותים בשטח העוגה, ולשים את הקרם. (כדאי להכניס את הקרם לשקי זילוף ולזלף בין התותים במסגרת כדי שהוא יגיע לחריצים ביניהם. להוסיף את שאר התותים וקרם. לשים את העוגה השניה. לשים הרבה סירופ (יש לו נטיה ליפול לתוך העטגה טאז העוגה העליונה עלולה להיות יבשה, ולכן עדיף לספוג אותה בסירופ). לשים מרצין ולקשט.
לתת לעוגה להתייצב ואז אפשר להוציא את הרינג.