רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
קציצות עוף
מתכון

קציצות עוף

כ-20 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

ציפוי

קציצות

אופן ההכנה

מתכון לקציצות עוף מצופות מטוגנות שילדים אוהבים

1. מגרדים את הבצל והתפוח האדמה בפומפייה וסוחטים מהנוזלים.

2. בקערה גדולה מערבבים היטב עוף טחון עם שאר מרכיבי הקציצות עד שכל המרכיבים מפוזרים באופן שווה בתערובת הקציצות.

3. מחממים שמן עמוק במחבת.

4. עם ידיים רטובות מגלגלים לקציצות ומשטחים עם כף היד.

5. טובלים את הקציצות בקמח, לאחר מכן בביצה טרופה ובסוף בפירורי לחם.

6. מטגנים את הקציצות בשמן עמוק על אש בינונית מכל צד עד להשחמה.

7. מוציאים לנייר סופג ולמגישים עם קטשופ.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות