הכנה:
1. בקערה מערבבים יחד את חומרי הבצק, לשים עד לקבלת בצק חלק וגמיש (עניין של 5 דקות בערך). עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
2. בקערה גדולה מערבבים את חומרי המלית: גזר, כרוב, בצל ירוק, כוסברה, פטריות, ג'ינגר, ביצה, סויה, שמן שומשום, מלח, צ'ילי מתוק וצ'ילי חריף
3. מוצאים את הבצק מהמקרר, חותכים לחצי ומרדדים לעלה דק על משטח העבודה
4. בעזרת כלי עגול ( קערה קטנה או ספל גדול) קורצים עיגולים מהמשטח
5. בכל עיגול מסדרים כפית גדושה מן המלית, מקפלים ל2 ויוצרים כיסון - כעת ניתן לקשט את הכיסון בסגירה לקישוט (כמו בתמונה) או להשאיר אותו כפי שהוא.
(מי שמעוניין ללמוד איך לסגור כיסונים - ניתן לחפש ביו-טיוב "how to fold dumplings")
6. מרפדים את התחתית של סיר אידוי מבמבוק בנייר אפיה (אם אין לכם סיר אידוי מבמבוק אפשר להשתמש בסיר המחורר של הקוסקוס!), מניחים את הכיסונים מבלי שיגעו אחד בשני
7. מאדים כ 15-20 דקות
8. מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית קטנה ומגישים לצד הכיסונים החמים!
בתאבון ☺