הוראות הכנה:
1. מחממים תנור ל150 מעלות
2. משמנים תבנית אפיה מתפרקת עגולה (קוטר 24 מומלץ, אפשר גם ב26, העוגה תצא מעט נמוכה יותר)
3. בקערה גדולה מערבבים את הסוכר החום, הסוכר לבן, תמצית וניל, קינמון, מלח ושמן
4. מוסיפים את הביצים ומערבבים לאחר כל הוספה של ביצה
5. מוסיפים את הקמח והקוקוס ומערבבים לבלילה אחידה
6. מוסיפים את הגזר, הצימוקים והפקאן, מערבבים לקבלת תערובת אחידה
7. מעבירים לתבנית האפיה, אופים כ 45-60 דקות (תלוי בתנור שלכם) עד שקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה
8. מערבבים את מרכיבים הציפוי בקערה
9. מוציאים את העוגה מהתנור, מכסים בציפוי ומכניסים לתנור לעוד כ-5 דקות.
10. מצננים את העוגה לגמרי (רצוי במקרר, ככה היא הכי טעימה!)
בתאבון ☺