1. הכנת הקרם- שמים בסיר את החלמונים, יוגורט, סוכר, קמח וקורנפלור ומערבבים היטב.
2. מוסיפים חלב בהדרגה.
3. כאשר התערובת הופכת להיות סמיכה מוסיפים את הסוכר וניל.
4. מצפים תבנית עגולה בניילון נצמד.
5. מצפים את התחתית והקצוות בעוגיות.
6. שופכים חצי מכמות מלית הקרם על העוגיות ומפזרים מעל שוקולד ציפס.
7. מכסים בשכבת עוגיות על הקרם.
8. שופכים את החצי השני מכמות המלית ומפזרים עוד שוקולד ציפס.
9. מכסים בשכבת עוגיות אחרונה.
10. סוגרים את הניילון הנצד ומכניסים לקירור של 4-5 שעות.
11. מוציאים את הניילון הנצמד מהעוגה מזלפים סירופ שוקולד ומגישים.