1. משמנים מחבת ומטגנים את הבצלים על חום בינוני כ-20 דקות.
2. מוסיפים את הבשר חתוך לקוביות לבישול עד שהבשר משחים מעט.
3. לקערה מקלפים וחותכים לקוביות את תפוחי האדמה והגזרים.
4. מוסיפים את האפונה.
5. מוסיפים את הבשר והבצלים.
6. מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ומים חמים.
7. מערבבים היטב את הכל.
8. מעבירים את התערובת לשקית קוקי וסוגרים אותה.
9. נוקבים חורים עם קיסם, לפחות 4-5.
10. מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל40-45 דקות.
11. מוציאים מהתנור ומניחים לקירור כ-5 דקות, פותחים את השעת.
12. מגישים לצד אורז.