בסיס הנשיקות- (50 יחידות)
1) התחילו בלצייר עיגולים בקוטר 4/5ס"מ על נייר אפייה.
הניחו את הנייר הפוך (שהציור על התבנית)
2) שימו את החלבונים בקערת המיקסר ותתחילו להקציף,לאט ובסבלנות הוסיפו את כל הסוכר(שימו לב לא את א.הסוכר)
המשיכו להקציף לקצף קשה מאוד!
3) סננו את אבקת הסוכר לתוך הקצף וערבבו בעדינות עד שכל האבקה נטמעת ,לא בפעם אחת.
4) חממו תנור ל70/80 מעלות תלוי בחוזק התנור שלכם
5) זלפו את הקצף על העיגולים שציירתם בעיגול עם מעט שוליים.עשו זאת עם שקית זילוף וצנתר חלק בקוטר כחצי ס"מ.
6) את התבנית הכניסו לתנור ללילה שלם ,כ-8 שעות.
7) כשהחלטתם שהם מוכנות הוציאו אחת ובידקו שהיא פריכה .לא רכה ולא דביקה לאחר כמה דקות באויר הפתוח.
8) אחסנו את בסיסי הנשיקות בקופסא נקייה ואטומה.בטמפ' החדר.
מוס לבן וחלב-
1) להביא את השמנת לסף רתיחה .
2)להוריד מהאש ולהכניס פנימה את השוקולד לערבב היטב,לבלילה חלקה מאוד ,אפשר עם מיקסר מוט.
3) להעביר לקופסה נקייה ולהכניס למקרר ל12 שעות לפחות.
4) את הבלילה שהתקררה להקציף במיקסר .
5) להעביר לשקית זילוף עם צנתר חלק בקוטר של כ-1 ס"מ .
6) מסדרים את בסיסי הנשיקות מהשלב הקודם על תבנית/מגש.
7) את הקצף מזלפים לתוך הנשיקות בצורה של קרמבו קטן.
8) יש להקפיא את הקרמבויים.
גנאש שוקולד-
1) להביא שמנת לסף רתיחה.
2) לחתוך את השוקולד לקוביות או אפילו קטן יותר.
3) לשפוך על השוקולד את השמנת החמה ולערבב היטב.
4) כשהקרם חלק ונוזלי ואף התקרר מעט עשו חור קטן בשקית ,שיפכו פנימה את הגנאש.
5) הוציאו את הנשיקות קרמבו מהמקפיא וזלפו מעליהם .
6) החזירו להקפאה עד כ -10 דקות לפני ההגשה.