1. במעבד מזון מכניסים את התפוח העץ והאגס החתוכים מוסיפים אליו תמרים מגולענים וצימוקים ומעבדים עד לקבלת עיסה.
2. מוסיפים אליו את האגוזים והפיסטוקים והשאר הטחונים מערבבים.
3. מוסיפים את מיץ הרימון מערבבים ולאחר מכן את היין.
4. מכסים בניילונית ומכניסים למקרר ללילה שלם או למספר שעות.
5. יתכן מאוד והחרוסת לאחר קירור נהייתה סמיכה, מאחר והאגוזים ספגו לתוכם את הנוזלים . אפשר להוסיף יין או מיץ ענבים תירוש.
אצלנו אוכלים עם חסה שטופה או מצה יבשה.
בהצלחה ובתאבון וברכת חג שמח.