רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית
מתכון

עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית

כ-30 דקות בינוני כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

עוגייה ענקית של נוטלה ושוקולד צ'יפס בהכנה על המחבת, עוגיית שחיתות לכל הדעות

  • לוקחים מחבת ברזל/תבנית עם נייר אפייה ומניחים בצד.
  • בקערה גדולה שמים את החמאה, הסוכר והתמצית וניל ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
  • מוסיפים את הביצה ומערבבים בשנית עד שהעיסה מתערבבת עם הביצה.
  • מוסיפים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים היטב.
  • מוסיפים מחצית משבבי השוקולד צ'יפס לעיסה ומערבבים שוב.
  • לאחר מכן מורחים מחצית מהעיסה על נייר האפייה שעל המחבת/ תבנית.
  • ממיסים את הנוטלה במיקרוגל ל-30 שניות או בכלי עמיד לחום מעל מים רותחים על הגז עד שהשוקולד נעשה דליל יותר.
  • שופכים את הנוטלה המומסת מעל הבצק הפרוס ומורחים אותה, מומלץ להשאיר מרווח של כ 2.5 ס"מ מהקצה של שהבצק לבין הנוטלה.
  • מורחים את הבצק הנותר על הנוטלה המרוחה  ומשתדלים שלא לערבב חיצונית את הנוטלה עם הבצק.
  • מפזרים את את שבבי השוקולד צ'יפס שנותרו מעל הבצק.
  • מכניסים את המחבת/תבנית, מכוסה בנייר אלומיניום לתנור שחומם מראש ל175 מעלות, ל-30 דקות, עד שהעוגייה קריספית מלמעלה ורכה מלמטה.
  • מסירים את הנייר אלומיניות ואופים עוד 10 דקות עד שהעוגייה קריספית מלמעלה ומלמטה ורכה מבפנים.
  • מחכים 10 דקות לפני ההגשה.
ניסית את המתכון? איך יצא?
(3.3) | 12 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
אטוש
Eti Gury

רואה אופן ההכנה לפני רשימת מצרכים...


דווח לנו
מערכתהאתר
צוות מה בסיר

מתכון פשוט נהדר, תודה לך על השיתוף, שלי חזן


דווח לנו
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות