1. מפרידים את הביצים.
2. מוסיפים סוכר וסוכר וניל לחלמונים וקציפים.
3. מוסיפים את החלבונים זה אחר זה ומערבבים אותם.
4. לבסוף מוסיפים את הקמח, סודה לשתיה אבקת אפיה וקקאו ומערבבים.
5. שופכים על התבנית את החמאה המומסת ומפזרים את הקמח.
6. מעל התחתית יוצקים את התערובת של העוגה.
7. אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות בערך 30 דקות עד להשחמה.
8. מוציאים את העוגה ומחוררים בעזרת מזלג.
9. שופכים על העוגה את החלב שיספג היטב בכל חלקי העוגה.
10. קצפת- מקציפים את השמנת עם הסוכר במיקסר/ ידני במהירות איטית ואז למהירות מרבית במשך 3 דקות.
11. מורחים את הקצפת על העוגה באחידות.
12. גנאש- מרתיחים את השמנת עם השוקולודים ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
13. שופכים את הגנאש על הקצפת בשכבה אחידה.