1. מרתיחים חלב, מים, חמאה, מלח וסוכר.
2. יוצקים את הקמח ומייצבים את הבצק על מהירות נמוכה במיקסר.
3. מוסיפים את הביצים לאט לאט עד קבלת מרקם רך.
4. משאירים בקירור במשך שעתיים.
5. מעבירים את הבצק לשקית זילוף.
6. יוצרים רצועות ארוכות וחותכים כל 12 ס״מ.
7. מקפיאים לעוד שעתיים.
8. בנתיים מכינים את הציפוי- מערבבים את כל המרכיבים למרקם חלק ואחיד.
9. מרדדים לעובי של 2 ס״מ ומכניסים להקפאה.
10. חותכים מלבנים בגודל של הפחזניות ומניחים מעל.
11. אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך 25 דקות עד לשחמה.