1. שמים סיר עם מים רותחים על להבת גז בינונית.
2. בקערה שמתאימה להניח על הסיר שמים את הביצים, הסוכר הלבן והסוכר החום, חמאה מומסת ודבש.
3. מערבבים הכל בעזרת מטרפה ומניחים על הסיר עם המים (בן מארי), טורפים כל הזמן בעזרת המטרפה למשך 5 דקות (תוך כדי הערבוב רואים שהתערובת תפחה).
4. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח והסודה לשתייה.
5. מוסיפים לתוך הקערה שהורדנו מהגז, מערבבים בעזרת כף עץ עד שנוצר בצק אחיד (הוא דביק -זה בסדר).
6. מקררים את הבצק במקרר למשך 3 שעות.
7. מחלקים את הבצק ל-7 חלקים שווים ומרדדים כל אחד מהם לפי קוטר התבנית, בערך בעובי 3 מ”מ כל אחד.
8. מניחים כל חלק על תבנית עם נייר אפייה, ואופים כל שכבה בחום של 170 מעלות למשך 4 דקות (או עד שהשכבה חומה).
9. מצננים את השכבות היטב.
10. שמים את כל חומרי המלית במיקסר עם מטרפה, ומערבבים יחד עד שהמלית תהיה אחידה.
11. להרכבת העוגה: חותכים את השכבות לפי גודל אחיד (קוטר של תבנית) ואת השאריות טוחנים במעבד מזון.
12. מניחים על צלחת הגשה שכבה ראשונה, עליה שמים את המלית, עליה שכבה שנייה וכן הלאה.
13. משאירים קרם לשכבה העליונה, עליה מפזרים פירורים וגם בצדדים של העוגה.
14. מניחים את העוגה לקירור ללילה לפני אכילתה.
*מומלץ לזגג דבש מעל העוגה לפני ההגשה