את הדגים להשרות עם מעט לימון ומלח למשך 5 דקות, לשטוף, לייבש היטב ולחתוך את הדג לרצועות לאורך.
לשים בקערה את הדגים ולהוסיף רצועות של פלפל אדום, רצועות פלפל חריף, שום כתוש, חצי צרור כוסברה קצוצה ולתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם ולערבב היטב.
לפתוח את עלי הסיגר ולשים מעט מן התערובת במרכז כל סיגר, לקפל את שני צידי הסיגר פנימה ולהתחיל לגלגל תוך כדי הידוק. לקראת סוף הגילגול לשים מעט מן ה״דבק״ ולסגור.
לטגן בשמן עמוק עד להזהבה ולהגיש לצד טחינה וחמוצים!