1. לבצק עוגיות- מערבבים את כל המצרכים מלבד הקמח.
2. מוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדי לישה של הבצק עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק.
3. פותחים את הבצק בעזרת מערוך וחורצים עיגולים בעזרת כוס.
4. מלית ג׳לי תפוזים- סוחטים מיץ מ2 תפוזים.
5. מבשלים בסיר את התערובת, מוסיפים את כל המצרכים היבשים ומוסיפים את התפוזים הסחוטים.
6. מערבבים היטב ומוסיפים את המים עד לתקבלת ג׳לי סמיך.
7. יוצקים את המלית על עיגולי הבצק ומהדקים את הקצוות היטב.
8. מניחים את העוגיות בתבנית עם נייר אפייה.
9. בעזרת מזלג טבול בקקאו יוצרים צורה על העוגיות.
10. אופים בתנור שחומם מראש על 170 מעלות ל16 דקות, עד שהעוגיות פריכות.
יאמיי:)