1. בצק- מחממים את החלב.
2. מוסיפים לחלב החם שמרים וסוכר ומערבבים.
3. מוסיפים שמן ומלח וממשיכים ללוש.
4. מוסיפים בהדרגה את הקמח עד לקבלת בצק אחיד לא דביק ולא קשה.
5. משאירים להתפחה של 40-45 דקות.
6. מחלקים את הבצק לכדורים בגודל של קלמנטינה ומשטחים מעט.
7. מלית- מערבבים את הגבינות והסוכר וניל לתערובת אחידה.
8. מניחים מהתערובת על כדורי הבצק וסוגרים את הקצוות בלחיצה.
9. מורחים חלמון ביצה טרוף על הלחמניות ועושים צורות עם מזלג.
10. אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-20 דקות, עד השחמה.
מתוק מהתנור!