1. עוגה- מקציפים את הביצים והסוכר.
2. מוסיפים חלב, מים, שמן, סוכר וניל ומערבבים.
3. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד שאין גושים.
4. שופכים את הבלילה לתבנית קפיצית בקוטר 26 ס״מ.
5. אופים בתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות לכ-20 דקות, עד השחמה.
6. מניחים לעוגה להצטנן.
7. פודינג- מבשלים את החלב וכשהוא מגיע לרתיחה מוסיפים את האינסטנט תות.
8. מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
9. שופכים את הפודינג על העוגה.
10. מפזרים את התותים הפרוסים על העוגה.
11. ג׳לי- מערבבים את אבקת הג׳לי עם המים עד לתערובת חלקה.
12. שופכים את התערובת על העוגה.
13. מכניסים את העוגה לקירור, לפחות שעתיים.
מגישים!