עם המתכון של היום, תוכלו לצאת לטיול במורד הזיכרון וליהנות מפינוק קלאסי בזמן התה
עוגת שיש. מי עוד זוכר שחיכינו בקוצר רוח שאמא או סבתא תוציא את עוגת השוקולד והוניל הטעימה הזו מהתנור?
וזה בכלל לא משנה אם זה עוגת שיש פרווה, עוגת שיש תפוזים או עוגת שיש טבעונית. ניתן לשנות את המתכון הזה כדי להתאים לסגנון ולמצב הרוח.
ואל דאגה, כל חובבי האוכל שאכפת להם מבריאות! ניתן להכין את עוגת השיש הזו ללא גלוטן או עם חלב שקדים במקום חלב רגיל, או אפילו פרווה על ידי הוספת טוויסט של תפוזים. עוגת השיש הזו היא פינוק התה המושלם!
חממו את התנור ובואו נתחיל לאפייה!
עוגת שיש קלה להכנה שכל ביס יחזיר אתכם לימים הטובים.
זה ממש פשוט! החליפו את החלב בתפוזים ויש לך עוגת שיש פרווה תפוזים מהסרטים!
זה ממש קל, פשוט החליפו את הקמח הרגיל בקמח ללא גלוטן
ישן מגוון דרכים להפוך את העוגה הזו לפרווה. אחת מהן היא להפוך אותה לעוגת שיש תפוזים כמו שכתוב למעלה. דרך נוספת תהיה להחליף את החלב הרגיל בחלב שקדים/אורז/שיבולת שועל ולשמור על אותם יחסים של נוזל.
בדקו אם העוגה עשויה ומוכנה עם קיסם שיניים. נעצו את הקיסם בעוגה, אם הקיסם יוצא נקי, העוגה מוכנה.