מתחילים בהכנות לקרם, בסיר קטנטן מרתיחים חצי מיכל שמנת מתוקה וקורט מלח, בקערה נפרדת שוברים את השוקולד לחתיכות לקטנות ושופכים את השמנת החמה עליו, מערבבים עד שנמס ומעבירים למקרר לשעה וחצי.
עוברים לבצק הפריך, במעבד מזון עם להב סכין מעבדים יחד חמאה, קמח, קקאו, אבקת סוכר, וניל ומלח לתערובת פירורית.
מוסיפים חלמון וכף חלב וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים גושי בצק רכים.
מעבירים למשטח עבודה, לשים מעט מאוד ליצירת בצק אחיד (לא ללוש יותר מידיי), יוצרים צורה של פיתה, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה כמה שיותר דק אבל שלא יקרע, מרפדים תבנית לפאי או רינג בקוטר 24 מקומח קלות. דוקרים את בסיס הקלתית בעזרת מזלג ומצננים כ-1/2 שעה במקפיא.
בנתיים מחממים תנור ל 170 מעלות.
אופים תחילה את התחתית באפייה עיוורת: מניחים על הקלתית הקפואה נייר אפייה מקומט וממלאים בקטניות (אני שם למשל שעועית). אופים במשך 12 דקות.
מסירים את הנייר אפייה עם הקטניות ומחזירים לאפייה נוספת של 8 דקות עד להזהבה קלה של הבצק.
מצננים את הבצק לצינון מוחלט.
ממשיכים בהכנת הקרם, במיקסר מקציפים את תערובת השוקולד הלבן עם המיכל שמנת שנותר לנו, לתערובת קרמית, מוסיפים את גבינת השמנת ותמצית הוניל ומקציפים לקצפת רכה ומעט יציבה (לא לדאוג היא תתייצב בזכות השוקולד במקרר)
מכניסים למקרר לשעה.
מקשטים: פורסים את התותים ומסדרים יפה על קרם, בכוס קטנה מערבבים את הריבה והמים ומברישים את התותים ליצירת ברק יפיפה ..
מכניסים לקירור של שלוש שעות מינימום וזהו.. שיהיה בתאבון :)