1. מקציפים את החמאה ומוסיפים את חלבוני הביצה בזרזוף קליל עד להטמעתן בחמאה.
2. מוסיפים את שאר רכיבי העוגה (מלבד הסוכריות) לקערה באופן הדרגתי, עד שהבלילה תהפוך לאחידה.
3. לבסוף מוסיפים את הסוכריות הצבעוניות (אנחנו מעוניינים לשמר אותם בשלמותם ולא להפוך אותם לרסק).
4. יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומקומחת ואופים בתנור שחומם מראש על 160 מעלות במשך 45-50 דקות.
5. לאחר צכן משאירים את העוגה להתקרר.
6. מכינים את הציפוי- מערבבים את על רכיבי הציפוי (מלבד הסוכריות), עד אשר מתקבלת עיסה סמיכה.
7. מורחים את הציפוי על העוגה ומפזרים סוכריות מעל הכל.
יאמייי:)