1. מקלפים את החצילים ופורסים לפרוסות בעובי ס“מ.
2. בקערית קטנה מערבבים שמן זית ומלח ומברישים כל פרוסה משני צידיה.
3. מניחים על גבי נייר אפיה ואופים בטורבו על 200 מעלות עד להשחמת שני צידי פרוסות החצילים, יש להפוך כשצד אחד שחום.
4. מערבבים את כל מצרכי כדורי הבשר לתערובת אחידה.
5. מכינים קציצות בינוניות מתערובת הבשר ומניחים כל קציצה על גבי פרוסת חציל, משטחים את הקציצה כך שתכסה את כל שטח הפנים של פרוסת החציל ומניחים פרוסה נוספת של חציל לכיסוי. וחוזר חלילה עד גמר התערובת.
6. מניחים את כל הפרוסות המוכנות בתבנית פיירקס.
7. בקערה נפרדת מערבבים את מצרכי הרוטב לתערובת אחידה
8. יוצקים את הרוטב בעדינות על פרוסות החצילים
9. אופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות עד להשחמה וצמצום קל של הרוטב.