1. מערבבים חלב וקמח בקערה אחת.
2. טורפים היטב ביצים עם חמאה מומסת בקערה שנייה.
3. מערבבים את תוכן שתי הקערות.
4. מניחים לבלילה לנוח במשך 15 דקות בטמפרטורת החדר.
5. מחממים מחבת גדולה (26 ס"מ), ומשמנים אותה בנייר סופג הספוג בשמן.
6. יוצקים מהבלילה למחבת בעזרת מצקת (כמות של מצקת וחצי או בהתאם לעובי הרצוי). מנענעים מיד לצדדים כך שהבלילה תתפוס את כל שטח המחבת. מטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב.
7. ממלאים את כל קרפ בממרח נוטלה, שוקולד חלב ומריר, סוגרים לריבוע כמו מתנה.
8. מזלפים מעל ממרח נוטלה, מפזרים פיסטוקים וגלילית.
יאללה לזלול:)