1. במיקסר מקציפים מעט את החמאה יחד עם הסוכר.
2. מוסיפים את הביצים, מיץ התפוזים, גרידת הלימון, תמצית הוניל.
3. מערבבים יחד 4 כוסות של קמח (חצי כוס משאירים בצד) יחד עם השקדים, המלח ואבקת האפייה ומוסיפים לבלילה.
4. מערבבים עוד כדקה עד שהתערובת אחידה.
5. מחלקים את התערובת לשניים. את החלק הראשון של התערובת משטחים על תבנית משומנת.
6. מורחים על התערובת את הריבה.
7. לוקחים את החלק השני של התערובת ומערבבים עם חצי כוס הקמח הנותרת, ליצירת פירורים.
8. מפזרים את הפירורים מעל לריבה.
9. אופים בתנור שחומם מראש על חום של 170 מעלות לכ-30 דקות עד שהעוגה זהובה.