1. בקערה גדולה מערבבים קמח עם גרנולה וסוכר.
2. מוסיפים לקערה חמאה ובננה/ביצה וטורפים היטב לקבלת תערובת אחידה, התערובת דביקה, אל דאגה.
3. מוסיפים את התוספות המשדרגות: קוקוס זרעי צ׳יה, קוקוס, שקדים, קינמון, תמצית וניל (לא חייב הכל).
4. מרפדים תבנית בנייר אפייה ויוצקים מתערובת העוגיות בעזרת 2 כפות על גבי התבנית, חשוב לשמור על רווח בין העוגיות, הן משתטחות מעט ומתרחבות בתנור.
5. אופים בתנור חם על 180 מעלות למשך 17 דקות, העוגיות מוכנות כשהן מעט שחומות.
6. מוציאים ומצננים כחצי שעה לפני שאוכלים.
7. מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים בטמפרטורת החדר.