קרמל-
1. במחבת שמים את הסוכר והמים ומבשלים על גבי להבה בינונית.
2. מערבבים מידי פעם עם כף עץ עד שהסוכר משנה את צבעו לבצע חום ענברי.
3. מסירים מיד מהאש ומחלקים באופן שווה בין 6 כוסות.
4. מצננים מעט.
קרם-
5. בקערה טורפים את החלמונים, הביצים והסוכר.
6. במקביל מחממים את החלב עד לסף רתיחה.
7. יוצקים את החלב החם לתערובת הביצים, בזרם דק ותוך כדי טריפה של הביצים.
8. מוסיפים את מחית הווניל.
*אם אין מחית וניל אפשר להשתמש במקום ב-1/2 מקל וניל שאת זרעיו מוסיפים בזמן בישול החלב או בשתי כפיות תמצית וניל.
9. מעבירים את תערובת החלב לכלי נוח למזיגה ויוצקים באופן שווה על גבי הקרמל שהתייצב.
10. מניחים את הכוסות בתוך תבנית עמוקה ויוצקים לתוכה מים רותחים כך שיגיעו עד למחצית מגובה הכוסות.
11. מעבירים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות ואופים כ-45 דקות, עד שהתערובת מתייצבת.
12. מקררים לטמפרטורת החדר ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
13. לפני ההגשה מעבירים סכין חדה בשוליים הפנימיים של כל תבנית והופכים על גבי צלחת הגשה.
*אם חלק מהקרמל נשאר בכוס ניתן לחמם אותו מעט במיקרוגל ולצקת אותו על גבי הקינוח.