1. מחממים מחבת על אש גבוהה.
2. מוסיפים סוכר, אבקת קקאו, תמצית וניל וחלב, ומערבבים במטריפה ידנית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. מסירים מהאש ומניחים בצד לצינון.
3. מרפדים תבנית אינגליש קייק גדולה בניילון נצמד ומשאירים שוליים רחבים שיגלשו מהתבנית. יוצקים 4. פנימה את התערובת. או שיוצקים לתבנית ארטיקים
5. מקפיאים במשך 5 שעות.
6. לאחר ההקפאה נועצים בעדינות 16 מקלות ארטיק בשני טורים של 8. שומרים על 5 ס"מ בין מקל למקל. מחזירים למקפיא ל-4 שעות נוספות, עד שהתערובת קפואה לחלוטין.
7. מושכים את שולי הניילון הנצמד ומחלצים את התערובת הקפואה מהתבנית ופורסים.
8. מגישים לצד קוקוס קלוי