• בשלב הראשון ניקח מיקסר ונקציף את הביצים עם סוכר במשך 2 דקות, בהדרגה נוסיף את השמן, שמנת (אפשרי מיץ תפוזים במקום) , סוכר וניל ולסיום קמח תופח (מנופה).
• יוצקים אל תוך תבנית (24) שליש מכמות הבלילה שיצרנו.
אופן הכנת המלית:
• את הקנמון אנו נערבב ביחד עם הסוכר החום והאגוזים הקצוצים.
* מומלץ יותר להשתמש בברס - אגוזים בקרמל.
הרכבת העוגה:
• חצי מכמות המלית נפזר על שליש מבלילת העוגה בתבנית, ושוב שליש מכמות הבלילה.
• מפזרים את כל שאר המלית ומעל שופכים את יתרת הבלילה.
• מכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות כשעה.
* איך יודעים שהעוגה אכן מוכנה? נועצים קיסם , אם יצא יבש העוגה מוכנה.
• מצננים מעט את העוגה, מחלצים אותה מהתבנית ומזלפים סירופ מייפל וברס מעליה.